2015. december 10., csütörtök

Megrendelhető könyveim

Aki esetleg úgy szeretne rendelni, hogy karácsonyig megérkezzen a könyv, annak december 16.-ig kell leadni a rendelését! :) Fent a fejléc alatt, rákattintva a címekre, eljuthattok a kiadó webáruházába. A könyveket személyesen is át lehet venni Budapesten a VI. kerületben, a Csengery utca 72. alatt.

Menage:

A Menage tulajdonképpen egy könnyed, humoros, misztikus titkos ügynök sztori, amiben keveredik a  James Bond az X-aktákkal.

Az 1. kötetében a Vízióban, a Figyelők titkos szervezetéhez tartozó Celia beépül a Menage nevű gyorsétterem lánc egyik éttermébe, mert ott dolgozik a megfigyelni kívánt célszemély, Gabriel Gallaghan is, aki mindenféle furcsa balszerencsés véletlennek köszönhetően fél év alatt veszítette el minden vagyonát, saját étterem hálózatát, és még a családját is. A rendőrség nem tud mit kezdeni a helyzettel, mondván, hogy csak egy irtó nagy pech az egész. Na, ilyenkor jönnek képbe a Figyelők, mert ők tudják, hogy még véletlenül sincsenek véletlenek!

A borzalmas pech sorozatnak köszönhetően Gallaghan ideg összeroppanást kapott, és gyógyszereken él, melyek nélkül szó szerint kifordulna önmagából. Mivel semmiféle nyom nincs, amin elindulva kideríthetnék, hogy ki avagy miféle ártó erők tették tönkre Gallaghant, ugyanakkor érthetetlen, hogy miért éppen a Menage-ban próbált új életet kezdeni, Celia ott helyben, és rajta keresztül próbál eljutni a válaszokhoz.

Csakhogy azon a bizonyos délutánon, furcsa módon, sorjában eltűnnek a műszakból Celia beosztottjai, valaki elintézi, hogy egymaga maradjon az étteremben a gyógyszerétől megfosztott pszichopatával, akin egyre inkább megmutatkoznak az őrület jelei. Celia kénytelen bezárni az éttermet, és kezdetét veszi az elmebeteg játék az üzemi részben. Ám nem csak saját testi épségére kell vigyáznia, hanem húgáéra is, mert Diana pont akkor döntött úgy, hogy beköszön hozzá, mielőtt megtörtént volna a baj. Gallaghan tombolása közben olyan információk kerülnek napvilágra, amelyek a Menage étteremlánc mögött álló vezetőséget teszik egyre sárosabbá ebben a homályos ügyben, és felelőssé instabil állapotáért, továbbá rávezeti Celiát arra, hogy létezik egy videokazetta is, amelyen olyasmit lát majd, ami végül teljesen egyértelművé teszi: A Menage étteremhálózatán belül, mélyen, egész más lappang a felszín alatt. Valami, ami nem normális.

Fanatizmus, zsarnokság, abszurditás és őrület, mind egy szektán belül.

Valami, amit meg kell állítani, különben elterjed a világban. Valami, aminek már így is rengeteg függője és híve van, és egyre több plakát hirdeti, hogy a Menage hamburgerei utánozhatatlanok, és egyre több TV csatorna és rádió állomás harsogja, hogy csak ez az igazi...

Mindemellett a videofelvételen Celia meglátta Őt is, aki a háta mögött is pontosan tudta, hogy kinek merészelt rángani mosolytól az arca, miközben beszélt, és pontosan tudta, hogy ki mikor mit gondolt magában... Egy olyan valakit, akit képtelen volt azután kiverni a fejéből...

Habár az étteremben történt délutáni incidensről kiderült, hogy személyes bosszú volt, mégiscsak kapcsolatban álltak egymással az érintettek. A szálak visszavezetnek egy múltbéli baráti összejövetelhez, amelyre, Celia rádöbben, szinte nem is emlékszik, és nem azért, mert beütött a két pohár Sangria, amit megivott. A leplet már csak egy emlékezést segítő hipnózis ránthatja fel, mely után megszületik a terv a világméretű elmebaj kibontakozása ellen.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése