2015. április 18., szombat

Figyelem!

Kedves látogatók, olvasók!

A köd című regényem kapcsán már megbeszéltem a részleteket az Underground kiadóval. A történet elindult a könyvvé formálódás útján. Kb. 6-8 hetet kell várnunk rá. Nagyjából száznyolcvan oldalas lesz (mivel kisregényről van szó), tehát egy kicsivel lesz keskenyebb, mint a Menage könyvek.
Amikor már kezemben lesznek a példányok, megosztós-lájkolós játékot fogok hirdetni a Facebook oldalamon, amivel a szerencsés megnyerheti az egyiket. Akik majd megosztják a könyvről készült, feltöltött fotót, azok közül fogok sorsolni. :)
Van egy olyan lehetőségem is, hogy a kiadó jóvoltából könyvbemutatót tarthatok. Nagyon gondolkodom ezen, de igazság szerint nem vagyok az a szereplős fajta, és bevallom, félek tőle, szóval ez még majd elválik. Tudom, az embernek le kell küzdenie a félelmeit, amik a legtöbbször nem éppen valós dolgokból gyökereznek, különben sosem jut előrébb semmiben. Még az is lehet, hogy előbb megvárom az Álomcsapdát is, és csak akkor lesz könyvbemutató, ha már az is a kezemben lesz. Minden dilemmámtól eltekintve, vonz azért a gondolat, hogy személyesen is találkozzak azokkal az emberekkel, akiket mondjuk csak Facebook-on keresztül ismerek.
Na, majd meglátjuk! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése