2017. október 28., szombat

Figyelem! Már kapható a Farkasverem!


Bagur várának falait veszélyes erők itatják át, vér és fájdalom csorog le rajtuk. Az emberek megzavarodnak a falvakban, az állatok elnémulnak az erdőkben. Valami sötét kéz érinti meg a lelküket, mely mindenhová elér.
A Farkasverem a fekete és fehér boszorkányok közötti bonyolult és törékeny kapcsolatot mutatja be egy olyan család életébe nyújtva betekintést, ahol mindkét fél megtalálható.  Vajon mi születhet abból, amikor a fény keveredik a sötéttel? Erre próbál választ kapni a korántsem hétköznapi társaság, amely lovas szekéren indul Bagur várába: egy hatéves, médiumi képességekkel rendelkező gyermek, egy átlagos férfi, egy különös boszorkánymester, s még ketten, akik szintén a fehér oldalt képviselik, kik közül azonban az egyik a sötét Nagyúr fiaként látta meg a napvilágot.
Miért vannak egy hatéves kisfiúnak, visszatérő rémálmai? Miért lett hűtlen Kintarohoz szeretett felesége? Mi történik Charod vármegye legszebb asszonyaival? Akit elránthat a sötétség keze, azt el is rántja. Azonban, aki a fény oldalán akar állni, annak ezekben az időkben nagyon erősnek kell maradnia.

A linkre kattintva az Underground Kiadó weboldalára juthatsz! Jó olvasást és kalandozást!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése